עוף ים תיכוני ברוטב חצילים דורש כ -5 שעות ו-45 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 4.08 דולר למנה , מתכון זה מכסה 30% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 743 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -27 גרם שומן כל אחת. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כנסו לחנות וקנו שיני שום, מלח, ירכי עוף ועוד מספר מצרכים להכנה היום. זה עובד מצוין כרוטב. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון סופגני מוצק של 72% . מתכונים דומים: פוזילי עם נתחי חציל ונקניק - פסטה בסגנון ים תיכוני , רוטב חציל ועגבניות , וצ'יפס חציל ברוטב צזיקי .
הוראות
1
בקערה גדולה, שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
מוסיפים את העוף; מערבבים לציפוי. במחבת גדולה, משחימים את העוף בשמן במנות.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
מעבירים לסיר בישול איטי של 4 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מוסיפים יין למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר את החתיכות השחומות מהמחבת. מוסיפים את החצילים, הפלפלים האדומים, הבצל, החלפיניו, רסק העגבניות, הסוכר החום והשום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 5 דקות. מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כָּתֵף
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
אורזו או פסטה בצורת אורז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
5
מעבירים לבלנדר; מכסים וטוחנים עד לקבלת פירה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים מעל עוף.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
7
מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 5-6 שעות או עד שהעוף רך, תוך הוספת זיתים ופטרוזיליה ב-30 הדקות האחרונות. רגע לפני ההגשה, מפזרים גבינת פטה.