קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות22
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

עוף ים תיכוני ברוטב חצילים

עוף ים תיכוני ברוטב חצילים
עוף ים תיכוני ברוטב חצילים דורש כ -5 שעות ו-45 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 4.08 דולר למנה , מתכון זה מכסה 30% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 743 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -27 גרם שומן כל אחת. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כנסו לחנות וקנו שיני שום, מלח, ירכי עוף ועוד מספר מצרכים להכנה היום. זה עובד מצוין כרוטב. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון סופגני מוצק של 72% . מתכונים דומים: פוזילי עם נתחי חציל ונקניק - פסטה בסגנון ים תיכוני , רוטב חציל ועגבניות , וצ'יפס חציל ברוטב צזיקי .

הוראות

1
בקערה גדולה, שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
מוסיפים את העוף; מערבבים לציפוי. במחבת גדולה, משחימים את העוף בשמן במנות.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
מעבירים לסיר בישול איטי של 4 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מוסיפים יין למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר את החתיכות השחומות מהמחבת. מוסיפים את החצילים, הפלפלים האדומים, הבצל, החלפיניו, רסק העגבניות, הסוכר החום והשום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 5 דקות. מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כָּתֵףכָּתֵף
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
5
מעבירים לבלנדר; מכסים וטוחנים עד לקבלת פירה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים מעל עוף.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
7
מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 5-6 שעות או עד שהעוף רך, תוך הוספת זיתים ופטרוזיליה ב-30 הדקות האחרונות. רגע לפני ההגשה, מפזרים גבינת פטה.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
8
מגישים עם נאן.
מרכיבים שתצטרך
נאןנאן

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםכָּתֵףכָּתֵף2941 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן או מרק עוףיין לבן או מרק עוף454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.small eggplant , peeled and cubedsmall eggplant , peeled and cubed113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוס גבינת פטה מתפוררתכוס גבינת פטה מתפוררת42דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון1פלפל חלפיניו, זרע וקצוץפלפל חלפיניו, זרע וקצוץ8naan flatbreads, quarterednaan flatbreads, quartered23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1351 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים מגולענים בשלים, חצוייםזיתים מגולענים בשלים, חצויים1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ2חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים15דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטרוזיליה איטלקית טחוןפטרוזיליה איטלקית טחון1אוראו ממולאים כפוליםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צנצנת קלויים פלפלים אדומים מתוקים, סחוטצנצנת קלויים פלפלים אדומים מתוקים, סחוט1אוראו ממולאים כפולים(או או רגיל)(או או רגיל)1kgsירכי עוף ללא עור ללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 2 אינץירכי עוף ללא עור ללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 2 אינץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה