עוף ים תיכוני מבשל לאט
עוף ים תיכוני בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו פלפל, חצאי חזה עוף, כמון טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו עוף ים תיכוני בבישול איטי, בישול איטי עוף ים תיכוני, ו תבשיל עוף ים תיכוני מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
סקווש שכבה, פלפל ועוף בסיר איטי 4-5 ליטר.
מערבבים עגבניות, סלסה, צימוקים, קינמון וכמון; לשפוך על תערובת בסיר איטי.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה על 7 שעות או עד סקווש הוא רך ומיץ של עוף הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבים נחתכים. במהלך 10 הדקות האחרונות של זמן קוק, קוק קוסקוס לפי הוראות החבילה.
הסר עוף וירקות מ מבשל איטי עם כפית מחוררת.
מגישים מעל קוסקוס. מערבבים רוטב בבישול איטי; כפית על תערובת עוף. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. לבישול איטי עם בסיס מחומם בלבד, בצע את הוראות היצרן עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.