עוף ים תיכוני עם חצילים
עוף ים תיכוני עם חצילים דורש על 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 261 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, שמן זית, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: עוף ים תיכוני ברוטב חצילים, שיש טאוק ירכיים עוף עם סלט חצילים ים תיכוני, ו סלט חצילים ים תיכוני.
הוראות
מניחים רצועות חצילים בסיר גדול של מים מלוחים קלות להשרות במשך 30 דקות (זה ישפר את הטעם; הם ישאירו צבע חום בסיר).
הסר חצילים מן הסיר מברשת קלות עם שמן זית.
לטגן או גריל עד השחמה קלה ולמקם בתבנית אפייה 9x13 אינץ'. תניח בצד.
מטגנים עוף קצוץ ובצל במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים רסק עגבניות ומים, מחבת כיסוי, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 10 דקות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
יוצקים תערובת עוף / עגבניות על חצילים. מתבלים עם אורגנו, מלח ופלפל ומכסים בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות.