עוף ים תיכוני שטוף שמש
עוף ים תיכוני שטוף שמש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 434 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 19 מעריצים. לכי לחנות וקחי דגני סובין מקוריים, מלח, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו עוף ים תיכוני שטוף שמש, אלבונדיגס בסגנון ספרדי ברוטב ים תיכוני שטוף שמש, ו נקניקיית דומדמניות עם פלפלים כבושים מהירים ובצל וקטשופ קארי של סאני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דגנים בשקית ניילון לאחסון מזון, שקית חותם וקריסה עם סיכה מתגלגלת או פטיש בשר (או למחוץ במעבד מזון).
מפזרים את שני הצדדים של עוף עם 1/2 כפית מלח ופלפל. בצלחת רדודה, מניחים חלב. בצלחת רדודה אחרת, מניחים דגנים; טובלים עוף לחלב, ואז מעיל עם דגנים.
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, חום 2 כפות של שמן על חום בינוני. מבשלים עוף בשמן 15 דקות, פונה פעם אחת, עד מיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר הוא לחתוך (170°F).
הסר עוף מחבת; לכסות כדי להתחמם.
באותו מחבת, חום שנותר 2 כפות שמן על חום בינוני. מבשלים קישואים, חצילים, פלפלים קלויים, בצל ושום בשמן 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים ב 3 כפות מים ומיץ הסיד; לבשל על 1 דקה או עד ירקות הם פריך במכרז.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לחמם 1 1/2 כוסות מים 1/4 כפית מלח לרתיחה. מערבבים בקוסקוס. כיסוי; להסיר מהחום ולתת לעמוד 5 דקות או עד המים נספגים. קוסקוס עם מזלג.
על מגש גדול, למקם קוסקוס. למעלה עם עוף וירקות.