עוף, ירקות, וריקוטה פריטטה
עוף, ירקות, וריקוטה פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 538 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוף, עגבניות ענבים, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פריטטה עוף וירקות, קישואים ריקוטה פריטטה, ו בצל וריקוטה פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למיקום העליון באמצע וחימם מראש תנור ל 375 ° F. אם באמצעות חזה עוף, פרוס כל שד, כך שהם בעלי עובי שווה.
מרק חום בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה כדי להתבשל.
מוסיפים עוף 1/2 כפית מלח. להפחית את החום נמוך ומבשלים בעדינות עד העוף מבושל עד 71°, 13 עד 15 דקות.
להעביר עוף לצלחת וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד עם לגרוס לחתיכות בגודל ביס.
במחבת nonstick תנור הוכחה גדולה, חום 3 כפות שמן על חום בינוני.
מוסיפים בצל, ברוקולי, ו 1/2 כפית מלח. לבשל, ערבוב, עד ירקות רק מתחילים לרכך (אבל לא מבושל לחלוטין), על 6 דקות. מערבבים 1/2 כפית פלפל שחור, נשאר שמן כף, ועגבניות.
הסר מחום ושכבת עוף למחבת.
לטאטא 1/2 כפית מלח ובזיליקום לביצים ויוצקים למחבת בלי לערבב.
שים כמויות של ריקוטה במחבת.
אופים עד הביצים רק להגדיר, על 20 דקות.
תן מנוחה קצרה לפני חיתוך והגשה.