עוף-כבד קרוסטיני
קרוסטיני עוף-כבד עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 65 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אנשובי, כבד עוף, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), Crostini di Fegatini (Crostini כבד עוף), ו קרוסטיני כבד עוף (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את כבדי העוף של כל גידים וורידים ולהגדיר אותם על מגבות נייר להתייבש במשך כ 20 דקות.
במחבת גדולה, להמיס את החמאה ב 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הבצל הקצוץ, מרווה ורוזמרין ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך, על 5 דקות. מערבבים את אנשובי טחון וצלפים ומבשלים על אש נמוכה עד הבצל הוא השחמה קלות, כ 8 דקות יותר. לגרד את התערובת לתוך קערה בינונית.
הוסף את 3 כפות הנותרים של שמן זית למחבת. עונת כבדי העוף עם מלח ופלפל, מוסיפים אותם למחבת ומבשלים על חום גבוה עד השחמה, על 2 דקות. להעיף ולבשל את כבדי העוף במשך 1 דקה יותר. מערבבים בתערובת הבצל.
מוסיפים את הקוניאק בזהירות להצית אותו עם התאמה ארוכה. מבשלים את הכבדים עד שהלהבות שוככות.
זרוק את עשבי התיבול לגרד את התוכן של המחבת לתוך מעבד מזון; תן מגניב מעט. דופק עד עבה, ואז מתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים את פרוסות הבגט על תבנית אפייה גדולה וקונים אותם במשך כ -15 דקות, עד שהם זהובים ופריכים.
מורחים את טוסט באגט עם כבד עוף ומגישים.