זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 65%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: לביבות פליאו מתובלות קינמון עם קומפוט תפוזים מנדרינה ופיסטוקים, סלט עוף כתום מנדרינה עם רוטב יוגורט וניל כתום שמנת, ו עוף מנדרינה כתום.
הוראות
1
משטחים עוף ל-1/2 אינץ'. עובי. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, המלח, הקינמון, הציפורן והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
עוף שלם
ציפורן
פלפל
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
2
מוסיפים עוף, חתיכה אחת בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
3
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים עוף בשמן וחמאה במשך 6-8 דקות מכל צד או עד שהמיצים מתבהרים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
בקערה קטנה שלבו את מיץ התפוזים, הסוכר החום ורוטב הסויה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
סוכר חום
רוטב סויה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוציאים עוף ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
6
מוסיפים תערובת מיץ תפוזים למחבת; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 5 דקות.