עוף ליים צלוי בבירה
עוף ליים קלוי בירה הכנת המתכון לוקחת כ 15 דקות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לך עוף, פלפל טחון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . מתכונים דומים: אנצ'ילדות עם בירה חריפה., בירה ועוף במרינדה ליים בקערות טורטייה עם סלסה מנגו, ו עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מתבלים את העוף מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. לסחוט את המיץ מן הסיד על כל העוף, ואז למקם את החצאים לתוך חלל העוף. מניחים את פחית הבירה המלאה למחצה במרכז מחבת צלייה או צלחת אפייה, ומניחים עליה את העוף במצב זקוף כשהבירה מוכנסת לחלל.
יוצקים מים לתחתית המחבת. מכסים את העוף בנייר אלומיניום, ומניחים מחבת צלייה והכל לתנור.
צולים את העוף במשך כ 1 1/2 שעות בתנור שחומם מראש, מסירים רדיד במהלך 20 הדקות האחרונות. תרטיב מדי פעם עם הטפטוף. כאשר סיים, הטמפרטורה הפנימית של העוף צריך להיות 180 מעלות F (80 מעלות C) כאשר נלקח בחלק הבשר ביותר של הירך.
תן את שאר העוף במשך כ 10 דקות לפני ההגשה.