עוף ליים צלוי עם סלסה ורדה
עוף ליים צלוי עם סלסה ורדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . אם יש לכם סלסה ורדה, כוסברה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלסה שמנת אחת פאן ורדה עוף, עוף צלוי עם כוסברה-ליים סלסה ורדה, ו סלסה ורדה דבש ליים עוף טאקו כוסות.
הוראות
מפזרים עוף באופן שווה עם מלח ים ופלפל.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את פרוסות העוף והליים ומבשלים 3 עד 4 דקות או עד להשחמה קלה.
מוסיפים מיץ ליים; הופכים עוף, ומבשלים 3 עד 4 דקות יותר.
הסר פרוסות עוף וסיד לצלחת.
מוסיפים שום למחבת, ומבשלים, מערבבים כל הזמן, כ -30 שניות; מוסיפים יין, מגרדים חתיכות משוחות מתחתית המחבת.
מוסיפים מרק עוף ומבשלים 5 עד 7 דקות או עד מופחת בחצי. להחזיר עוף שמור, פרוסות לימון, וכל מיצים למחבת. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 15 דקות או עד העוף מבושל דרך.
הסר מהחום; מפזרים כוסברה, ומגישים חמים עם סלסה ורדה.