עוף ליים תחת בירה צלוי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? עוף ליים בדל בירה קלוי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 204 גר' של חלבון, 164 גרם של שומן, וסך הכל 2463 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לך בצל, רוזמרין, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו ביר באט צ'יקן, עוף תחת בירה בגריל, ו עוף תחת בירה על הגריל: שלמות מעושנת מפחית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). יש לשטוף את העוף, מבפנים ומבחוץ, וללטף את העור יבש עם מגבות נייר.
לסחוט מיץ מחצאי סיד על החלק החיצוני של העוף ומניחים את החצאים סחוטים בחלל.
מפזרים חלל עם שום טחון. מערבבים מלח, פלפל שחור, ורוזמרין בקערה קטנה ומתבלים את החלק החיצוני של העוף עם התערובת.
מניחים עוף זקוף במחבת צלייה, עם פחית הבירה מוכנס לתוך החלל מספיק כדי שהעוף לא ליפול.
מניחים את הבצל לתוך חלל הצוואר כדי לחסום קיטור לברוח.
צולים את העוף זקוף בתנור שחומם מראש עד רוחש ומדחום בשר מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך קורא 180 מעלות F (80 מעלות C), 1 1/2 עד 2 שעות. מרסס מדי פעם עם טפטוף מחבת.
בואו עוף מגניב במשך כ 10 דקות לפני ההגשה.