עוף לימון איטלקי אפוי
. מתכונים דומים: עוף איטלקי אפוי, עוף איטלקי אפוי, ו חזה עוף איטלקי אפוי.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מערבבים חמאה, מיץ לימון, וחצי מתערובת הרוטב האיטלקית בצלחת רדודה עד מעורבב היטב.
יוצקים הנותרים רוטב איטלקי לערבב בקערה רדודה אחרת ולהוסיף פירורי לחם, מלח שום, פלפל לימון; מערבבים לשלב.
לטבול עוף פרוס לתערובת חמאה ולחץ לתערובת פירור לחם. לזרוק בעדינות בין הידיים כך כל פירורי לחם שלא תקוע יכול ליפול משם. מסדרים עוף בתבנית אפייה מוכנה.
טפטוף כל תערובת חמאה שנותרה על עוף בפירורי לחם.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ נקי, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים
53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)12 כפיות אבקת שום
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי20דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
חבילת תערובת רוטב סלט איטלקי יבש (כגון עונות טובות®)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1אוראו ממולאים כפולים
פלפל לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
פירורי לחם פאנקו454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
חצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמות, פרוסים דק