קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

עוף לימון ריחני

עוף לימון ריחני
עוף לימון ריחני הוא מתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ומתכון ראשוני עם 6 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 259 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. תמורת 98 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו תפוח, פלפל גרוס, רוזמרין ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו-20 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 31% . מתכונים דומים: עוף צלוי ריחני , קארי עוף ריחני וסלט עוף בקארי ריחני .

הוראות

1
מושחים מלח ופלפל בעור העוף, ולאחר מכן מניחים תפוח וסלרי בתוך העוף.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים את העוף בתנור איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
מפזרים בצל קצוץ, רוזמרין ומיץ לימון וגרידת על העוף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
יוצקים 1 כוס מים חמים לתוך התנור האיטי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
מכסים ומבשלים על גבוה למשך שעה. עוברים ל-Low ומבשלים במשך 6 עד 8 שעות, תוך שימוש במספר פעמים.