עוף לימון-שום עם תירס מוקרם
עוף לימון-שום עם תירס מוקרם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 56 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 984 קלוריות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שום, עירית, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה די טוב. נסו עוף מוקרם על לחם תירס, עוף מוקרם עם תירס ובייקון מעל פולנטה, ו עוף לבנים דביק עם תירס מוקרם וקייל פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ללא מקל על אש בינונית - גבוהה.
מפזרים את העוף עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל, ו -2 כפות קמח.
מוסיפים למחבת ומבשלים, הופכים, עד להזהבה קלה מכל הצדדים, כ -5 דקות.
מוסיפים את השום, גרידת הלימון ומיץ הלימון והופכים את העוף לציפוי.
מעבירים את המחבת לתנור; צולים עד שהעוף מזהיב ומבושל, כ -20 דקות.
בינתיים ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את התירס ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל; מבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהתירס מתרכך, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את יתרת 1 כף הקמח, ואז מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוך בינוני ומבשלים תוך ערבוב עד להסמכה, כ -5 דקות. מערבבים את העירית ומתבלים במלח ופלפל.
מחלקים את העוף בין הצלחות ומזלפים את מיצי התבנית.