קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

עוף מבושל איטי ונקניקיות גמבו

עוף מבושל איטי ונקניקיות גמבו
עוף מתבשל איטי ונקניק גמבו יכול להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. במנה עיקרית זו יש 515 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תבלין קריאולי, מרק עוף, שמן בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. נסו עוף בתנור איטי ונקניק גמביה, עוף מתבשל לאט ומרק גמבו מעושן נקניק, ו כוס גאמבו איטית עם נקניק ועוף אנדויל (סיר חרס ) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בתנור ההולנדי, מחממים 2 כפיות שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מפזרים עוף במלח ופלפל. מבשלים עוף בשמן עד להשחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
3
הסר מהתנור ההולנדי; להפריש. להשליך טיפות מהתנור ההולנדי; חום 1/2 כוס שמן על חום בינוני גבוה. בהדרגה מערבבים בקמח עם מקציף; לבשל 6 עד 8 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת בצבע שוקולד. להפחית חום בינוני. מערבבים בתערובת בצל ושום. לבשל 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שום גויה®שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
העברה לבישול איטי. מערבבים במרק, במיה, נקניק, תיבול קריאולי ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
מוסיפים עוף; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 4 שעות.
7
הסר עוף מ סיר איטי לצלחת; לגרוס, באמצעות 2 מזלגות. השליכו את עלי המפרץ. להחזיר עוף מגורר לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
8
מגישים גאמבו בקערות על אורז.
מרכיבים שתצטרך
מרק גמביהמרק גמביה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מקשטים ברוטב פלפל ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים