עוף מבושל איטי ונקניקיות גמבו
עוף מתבשל איטי ונקניק גמבו יכול להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. במנה עיקרית זו יש 515 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תבלין קריאולי, מרק עוף, שמן בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. נסו עוף בתנור איטי ונקניק גמביה, עוף מתבשל לאט ומרק גמבו מעושן נקניק, ו כוס גאמבו איטית עם נקניק ועוף אנדויל (סיר חרס ) (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בתנור ההולנדי, מחממים 2 כפיות שמן על חום בינוני-גבוה.
מפזרים עוף במלח ופלפל. מבשלים עוף בשמן עד להשחמה משני הצדדים.
הסר מהתנור ההולנדי; להפריש. להשליך טיפות מהתנור ההולנדי; חום 1/2 כוס שמן על חום בינוני גבוה. בהדרגה מערבבים בקמח עם מקציף; לבשל 6 עד 8 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת בצבע שוקולד. להפחית חום בינוני. מערבבים בתערובת בצל ושום. לבשל 3 דקות.
העברה לבישול איטי. מערבבים במרק, במיה, נקניק, תיבול קריאולי ועלי דפנה.
מוסיפים עוף; מערבבים לשלב.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 4 שעות.
הסר עוף מ סיר איטי לצלחת; לגרוס, באמצעות 2 מזלגות. השליכו את עלי המפרץ. להחזיר עוף מגורר לבישול איטי.
מגישים גאמבו בקערות על אורז.
מקשטים ברוטב פלפל ובצל ירוק.