קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

עוף מבושל איטי ונקניקיות גמבו

עוף מבושל איטי ונקניקיות גמבו
עוף מתבשל איטי ונקניק גמבו יכול להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. במנה עיקרית זו יש 515 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תבלין קריאולי, מרק עוף, שמן בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. נסו עוף בתנור איטי ונקניק גמביה, עוף מתבשל לאט ומרק גמבו מעושן נקניק, ו כוס גאמבו איטית עם נקניק ועוף אנדויל (סיר חרס ) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בתנור ההולנדי, מחממים 2 כפיות שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מפזרים עוף במלח ופלפל. מבשלים עוף בשמן עד להשחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
הסר מהתנור ההולנדי; להפריש. להשליך טיפות מהתנור ההולנדי; חום 1/2 כוס שמן על חום בינוני גבוה. בהדרגה מערבבים בקמח עם מקציף; לבשל 6 עד 8 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת בצבע שוקולד. להפחית חום בינוני. מערבבים בתערובת בצל ושום. לבשל 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
העברה לבישול איטי. מערבבים במרק, במיה, נקניק, תיבול קריאולי ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
מוסיפים עוף; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 4 שעות.
7
הסר עוף מ סיר איטי לצלחת; לגרוס, באמצעות 2 מזלגות. השליכו את עלי המפרץ. להחזיר עוף מגורר לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
8
מגישים גאמבו בקערות על אורז.
מרכיבים שתצטרך
מרק גמביהמרק גמביה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מקשטים ברוטב פלפל ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש