עוף מבושל איטי ונקניקיות גמבו
עוף מתבשל איטי ונקניק גמבו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 524 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זה די זול מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. אם יש לך שום, ירכיים עוף, לחתוך במיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף מבושל איטי ונקניקיות גמבו, עוף בתנור איטי ונקניק גמביה, ו עוף מתבשל לאט ומרק גמבו מעושן נקניק.
הוראות
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בתנור ההולנדי, מחממים 2 כפיות שמן על חום בינוני-גבוה.
מפזרים עוף במלח ופלפל. מבשלים עוף בשמן עד להשחמה משני הצדדים.
הסר מהתנור ההולנדי; להפריש. להשליך טיפות מהתנור ההולנדי; חום 1/2 כוס שמן על חום בינוני גבוה. בהדרגה מערבבים בקמח עם מקציף; לבשל 6 עד 8 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת בצבע שוקולד. להפחית חום בינוני. מערבבים בתערובת בצל ושום. לבשל 3 דקות.
העברה לבישול איטי. מערבבים במרק, במיה, נקניק, תיבול קריאולי ועלי דפנה.
מוסיפים עוף; מערבבים לשלב.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 4 שעות.
הסר עוף מ סיר איטי לצלחת; לגרוס, באמצעות 2 מזלגות. השליכו את עלי המפרץ. להחזיר עוף מגורר לבישול איטי.
מגישים גאמבו בקערות על אורז.
מקשטים ברוטב פלפל ובצל ירוק.