קושיבינוני
מוכן ב23 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

עוף מבפנים החוצה קורדון בלו

עוף מבפנים החוצה קורדון בלו
עוף מבפנים החוצה קורדון בלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, ריבת תאנים, גבינת גרוייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מחבת אחת עוף מבפנים החוצה קורדון בלו, עוף קורדון בלו, ו עוף קורדון בלו.

הוראות

1
מערבבים את הריבה, קורנית, ומלח ופלפל לטעום בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טימיןטימין
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לפרוס חתיכה ארוכה של פלסטיק לעטוף על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
מניחים את העוף על פלסטיק מברשת חצי תערובת ריבה באופן שווה על גבי כל שד. תלולית רבע מהגבינה על כל חתיכת עוף, ואז לעטוף 2 פרוסות של בשר חזיר סביב כל שד כדי לכסות את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
גבינהגבינה
עוטףעוטף
חםחם
ריבהריבה
4
מניחים עוד חתיכת פלסטיק על העוף וחובטים בעדינות עם פטיש או מחבת כבדה עד בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
חום 2 כפות שמן זית במחבת בינונית nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את העוף ומבשלים עד לזהב ופריך, 3 עד 4 דקות. הפעל ומבשל בצד השני עד מבושל דרך אבל עדיין לח, 3 עד 4 דקות יותר. בינתיים, לטאטא את שאלוט, חרדל, חומץ ואת תערובת ריבה הנותרים בקערה בינונית. לאט לאט לטאטא את הנותרים 3 כפות שמן זית לעשות רוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
עוף שלםעוף שלם
חרדלחרדל
שאלותשאלות
חומץחומץ
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מניחים כל חתיכת עוף על צלחת טפטוף עם רוטב. לזרוק את הירוקים עם ההלבשה הנותרת; לשרת עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ירוקירוק
8
צילום אנטוניס אכילאוס