עוף מבפנים החוצה קורדון בלו
עוף מבפנים החוצה קורדון בלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, ריבת תאנים, גבינת גרוייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מחבת אחת עוף מבפנים החוצה קורדון בלו, עוף קורדון בלו, ו עוף קורדון בלו.
הוראות
מערבבים את הריבה, קורנית, ומלח ופלפל לטעום בקערה.
לפרוס חתיכה ארוכה של פלסטיק לעטוף על קרש חיתוך.
מניחים את העוף על פלסטיק מברשת חצי תערובת ריבה באופן שווה על גבי כל שד. תלולית רבע מהגבינה על כל חתיכת עוף, ואז לעטוף 2 פרוסות של בשר חזיר סביב כל שד כדי לכסות את הגבינה.
מניחים עוד חתיכת פלסטיק על העוף וחובטים בעדינות עם פטיש או מחבת כבדה עד בעובי 1/4 אינץ'.
חום 2 כפות שמן זית במחבת בינונית nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף ומבשלים עד לזהב ופריך, 3 עד 4 דקות. הפעל ומבשל בצד השני עד מבושל דרך אבל עדיין לח, 3 עד 4 דקות יותר. בינתיים, לטאטא את שאלוט, חרדל, חומץ ואת תערובת ריבה הנותרים בקערה בינונית. לאט לאט לטאטא את הנותרים 3 כפות שמן זית לעשות רוטב חלק.
מניחים כל חתיכת עוף על צלחת טפטוף עם רוטב. לזרוק את הירוקים עם ההלבשה הנותרת; לשרת עם העוף.