עוף מוקפץ הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, גזר, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: עוף וברוקולי מוקפץ, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו מהיר 15 דקות עוף מוקפץ וירקות.
הוראות
1
מביאים אורז ומים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד אורז הוא מכרז, ונוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מערבבים רוטב סויה, סוכר חום ועמילן תירס בקערה קטנה; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים ג ' ינג ' ר, שום ופלפל אדום לרוטב; עוף מעיל עם מרינדה ומקררים לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
חום 1 כף שמן שומשום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים פלפל, ערמוני מים, ברוקולי, גזר, ובצל עד רק רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קורצים שומשום לבן
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר ירקות מחבת ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר עוף מן המרינדה, הזמנת נוזל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
חום 1 כף שמן שומשום במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים עוף עד ורוד מעט מבפנים, על 2 דקות לכל צד; להחזיר ירקות ומרינדה שמורות למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים עד שהעוף ארוך יותר ורוד באמצע והירקות רכים, 5 עד 7 דקות.