קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

עוף מוקפץ אבוקדו

עוף מוקפץ אבוקדו
עוף מוקפץ אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם חצאי חזה עוף, רוטב סויה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף וברוקולי מוקפץ, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו מהיר 15 דקות עוף מוקפץ וירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, מערבבים יחד את מרק העוף, רוטב סויה, קורנפלור ושום עד קורנפלור הוא חלק, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים את השמן במחבת ווק או גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ, ומבשלים ומערבבים את העוף עד מבושל דרך וכבר לא ורוד במרכז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מן הווק ולהניח בצד.
4
מניחים את אפונה שלג לתוך ווק חם, ומבשלים ומערבבים עד ירוק בהיר עדיין פריך, על 3 דקות. מערבבים את הפטריות ואת הבצל הירוק, וזורקים עם אפונה שלג בשמן החם עד הפטריות רכות ויתרו על המיץ שלהם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים עודף מיצים, אם בכלל.
6
להחזיר את העוף לווק, ומערבבים בקצרה על חום בינוני לשלב עם ירקות מבושלים. מערבבים את החומרים רוטב שמורות כדי recombine, במידת הצורך, ולהוסיף את ווק. מערבבים בעדינות את האבוקדו, ולתת את בועת התערובת עד הרוטב מתעבה, על 3 דקות. מערבבים בעדינות כדי מעיל הכל ברוטב, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך