עוף מוקפץ לו-מיין
עוף מוקפץ לו-מיין דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 412 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 6 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פסטה לשיער מלאך, רוטב הויסין, עמילן תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 85%. הציון הזה יוצא מן הכלל. נסו מערבבים מטגנים ירקות לו מיין, שרימפס לו מיין מוקפץ, ו טורקיה לו מיין מוקפץ עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את עמילן התירס, רוטב הסויה, החומץ, רוטב הויסין, הג ' ינג ' ר והשום; מניחים בצד.
במחבת גדולה או בווק, עוף מוקפץ בכף שמן 1 למשך 5-8 דקות או עד שהוא כבר לא ורוד.
מערבבים ברוקולי וגזר בשמן שנותר למשך 5-6 דקות או עד שהם רכים פריכים. מערבבים תערובת עמילן תירס ומוסיפים לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה עוף ופסטה; מחממים.