עוף מוקפץ עם Jicama, Tomatillos ופלפלים אדומים
עוף מוקפץ עם Jicama, Tomatillos ופלפלים אדומים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. אם יש לכם בייקון אוסקר מאייר, חזה עוף, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו עוף וברוקולי מוקפץ, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו מהיר 15 דקות עוף מוקפץ וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בשקית פלסטיק resealable.
להוסיף רוטב; שקית חותם. להפוך את התיק על כמה פעמים כדי מעיל שווה עוף עם רוטב. מקררים לפחות 30 דקות. או עד 1 שעה כדי להשרות.
מבשלים בייקון במחבת גדולה על חום בינוני עד פריך.
מסננים שומן ממחבת; מניחים בייקון בצד.
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה.
להוסיף עוף למחבת אותו; לבשל 4 דקות. או עד שחום באופן שווה, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף jicama, tomatillos, פלפלים אדומים ופלפל אדום כתוש; לערבב היטב. לבשל 3 דקות. או עד עוף מבושל דרך, ערבוב מדי פעם.