עוף מוקפץ עם ארטישוק
מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, עצמות, עלי אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארטישוק מוקפץ, ארטישוק שום מוקפץ, ו ארטישוק תינוק מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את העוף ולייבש את הטפיחה.
מפזרים קלות בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מניחים כל שד חצי בין יריעות ניילון נצמד; עם פטיש שטוח או מערוך, בעדינות ובאופן שווה עוף פאונד 1/4 אינץ ' עבה. לקלף את לעטוף פלסטיק.
יוצקים שמן למחבת nonstick 11-12 אינץ ' על חום גבוה, הטיה לתחתית המעיל. כאשר שמן חם, להוסיף עוף בשכבה אחת, ללא צפיפות. כאשר הקצוות מתחילים להפוך לבן, להפוך חתיכות לבשל עד שכבר לא ורוד במרכז (לחתוך לבדיקה), 3 עד 4 דקות בסך הכל. כמו עוף מבושל, להעביר מגש ולשמור חם; לחזור לבשל את השדיים הנותרים.
מוסיפים מרק, לבבות ארטישוק, זיתים, צלפים, מיץ לימון ואורגנו למחבת; מערבבים, מגרדים חתיכות משחיתים בחינם, עד שחין תערובת. מוסיפים פטרוזיליה. רוטב כפית באופן שווה על פני עוף.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.