עוף מוקפץ עם ויניגרט עגבניות-זעפרן על פריזה
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? עוף מוקפץ עם ויניגרט עגבניות-זעפרן על פריזה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי סל, זעפרן, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוף מוקפץ עם ויניגרט עגבניות-זעפרן על פריזה, עוף מוקפץ עם ויניגרט עגבניות-זעפרן על פריזה, ו עוף מוקפץ עם ויניגרט זעפרן.
הוראות
מערבבים חומץ, 1/2 כפית פפריקה, וזעפרן בקערה בינונית.
מערבבים ב 3 כפות שמן, שאלוט, ו 1 כף טימין. מערבבים עגבניות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים חצאי חזה עוף עם הנותרים 1 כפית פפריקה, 1 כף טימין, ומלח ופלפל.
הוסף למחבת; sauté עד מבושל דרך, פונה לעתים קרובות, על 12 דקות.
להעביר עוף לעבודה על פני השטח. מחלקים פריזה בין 4 צלחות. פרוסה עוף; מאוורר על גבי פריזה. ויניגרט כפית נגמר.
* חומץ בלסמי לבן ניתן למצוא בכמה סופרמרקטים וחנויות מזון מיוחדות.