עוף מוקפץ עם עגבניות, זיתים ופטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף מוקפץ עם עגבניות, זיתים, ו Fetan. מנה אחת מכילה 370 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכו לחנות, קחו גבינת פטה, זיתים, חצאי חזה עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. מתכונים דומים: 5 מרכיב עוף מטוגן וברוקולי Rabe עם זיתים שחורים, עגבניות מיובשות פטה, אמנות אכילת עוף מוקפץ עם עגבניות וזיתים, ו עוף יווני עם זיתים, פטאן ועגבניות.
הוראות
ציון העליון של חזה עוף עם סכין חדה; מקום בתבנית אפייה זכוכית גדולה.
לטאטא 1/2 כוס שמן, מיץ לימון, 6 כפיות אורגנו, ושום בקערה קטנה כדי להתמזג. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. צ ' יל 3 כפות רוטב עגבניות.
יוצקים נשאר רוטב על עוף; להפוך עוף למעיל. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 3 שעות ועד 6 שעות, מפנה מדי פעם.
לזרוק זיתים, עגבניות, פטה, הנותרים 2 כפיות אורגנו, ורוטב שמורות בקערה בינונית.
חום שנותר 2 כפות שמן זית במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף וטוגנים עד מבושל דרך, על 3 דקות לכל צד.
מעבירים למגש; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תערובת עגבניות כף על עוף.