עוף מושחר עם תפוחי אדמה מרוסקים
אם יש לכם תפוחי אדמה זהב יוקון, חלב, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוף צלוי עם תפוחי אדמה מרוסקים קמחי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף במיכל עם 4 כוסות מים 3 כפות מלח. מלח סוויש להתמוסס.
בואו מי מלח העוף במקרר 2 עד 3 שעות. בקערה בינונית, מערבבים יחד פפריקה, אורגנו, טימין, אבקת בצל, אבקת שום, אבקת קאיין, פלפל שחור, 1 כפית פלפל לבן, וחצי כפית מלח.
יש לשטוף עוף ולאחר מכן לטפוח יבש עם מגבות נייר.
מניחים עוף בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף. פאונד בעדינות עם דג מעוגל בשר כדי להשוות עובי של עוף (בערך 1/2 אינץ ' עבה). שמור בקירור בזמן שאתה מכין תפוחי אדמה.
בסיר גדול, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומלח 1 כף. מבשלים עד תפוחי אדמה במכרז, על 20 דקות.
מסננים תפוחי אדמה וחוזרים לסיר. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מחית עם חמאה עד שמנת אבל עדיין גושי, ולאחר מכן מערבבים בחלב 3/4 כוס. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לכסות ולשמור חם בזמן שאתה מבשל עוף.
לטפוח עוף יבש עם מגבות נייר בנדיבות לשפשף את שני הצדדים עם ספייס לשפשף.
חום 2 כפיות שמן צמחי ב 12 אינץ מחבת לא מקל על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
הוסף עוף ומבשל עד החיצוני הוא כהה מאוד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם 150 עד 155 ° F, על 5 דקות לכל צד, הוספת שמן יותר עבור הצד השני.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות.
בדוק עקביות של תפוחי אדמה ולהוסיף יותר חלב כדי לשחרר אם תרצה. פורסים עוף ומגישים על תפוחי אדמה.