אם יש לכם תפוחי אדמה זהב יוקון, חלב, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוף צלוי עם תפוחי אדמה מרוסקים קמחי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים עוף במיכל עם 4 כוסות מים 3 כפות מלח. מלח סוויש להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
2
בואו מי מלח העוף במקרר 2 עד 3 שעות. בקערה בינונית, מערבבים יחד פפריקה, אורגנו, טימין, אבקת בצל, אבקת שום, אבקת קאיין, פלפל שחור, 1 כפית פלפל לבן, וחצי כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יש לשטוף עוף ולאחר מכן לטפוח יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מניחים עוף בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף. פאונד בעדינות עם דג מעוגל בשר כדי להשוות עובי של עוף (בערך 1/2 אינץ ' עבה). שמור בקירור בזמן שאתה מכין תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו
כגון גבינות לטאקו
5
בסיר גדול, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים תפוחי אדמה ומלח 1 כף. מבשלים עד תפוחי אדמה במכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(צינור גדול)
7
מסננים תפוחי אדמה וחוזרים לסיר. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מחית עם חמאה עד שמנת אבל עדיין גושי, ולאחר מכן מערבבים בחלב 3/4 כוס. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לכסות ולשמור חם בזמן שאתה מבשל עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
לטפוח עוף יבש עם מגבות נייר בנדיבות לשפשף את שני הצדדים עם ספייס לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
חום 2 כפיות שמן צמחי ב 12 אינץ מחבת לא מקל על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הוסף עוף ומבשל עד החיצוני הוא כהה מאוד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם 150 עד 155 ° F, על 5 דקות לכל צד, הוספת שמן יותר עבור הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
11
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
12
בדוק עקביות של תפוחי אדמה ולהוסיף יותר חלב כדי לשחרר אם תרצה. פורסים עוף ומגישים על תפוחי אדמה.