עוף מזוגג בבירה שורש
עוף מזוגג בבירה שורש הוא מתכון אמריקאי שמגיש 4. לבמנה עיקרית זו יש 403 קלוריות , 37 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סוכר חום, קליפת לימון, חרדל דיז'ון ובירת שורש. יום האב יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב וידידותית ל-fodmap . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 63% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בשר שורש בירה מזוגגת חזיר , רוט ביר מזוגגות , ושינקין בירה מזוגגת שורש ברק .
הוראות
משטחים מעט חזה עוף. במחבת גדולה, מבשלים עוף בשמן במשך 4-6 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר מצביע על 170 מעלות.
מערבבים את בירת השורש, הסוכר החום, הקטשופ, החרדל וקליפת הלימון לתוך המחבת. להביא לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 6-8 דקות או עד שמסמיך. מחזירים את העוף למחבת; חום דרך.