עוף מזוגג כתום
עוף מזוגג כתום נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 817 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 166 אוהדים. אם יש לכם גבינה, תרד תינוק, עלי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו עוף עם זיגוג כתום, עוף מזוגג כתום, ו עוף עם זיגוג כתום (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוף: בקערה קטנה, מערבבים גרידת תפוזים, 2 כפות רוזמרין, שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מניחים עוף בתיק מנעול רוכסן ולשפשף מרינדה לתוך עוף היטב. מקררים 2 שעות, הופכים שקית מדי פעם.
התאם את מתלה התנור למצב בינוני עליון וחמם מראש את התנור ל-450 ° F.
מניחים עוף על שולי אפיית גיליון העור בצד למעלה. צלי עד שהעור הוא זהב עמוק ועוף מבושל דרך (175°F), כ -20 דקות.
בעוד עוף הוא צלייה, לעשות זיגוג: בסיר קטן, להביא מיץ תפוזים להתבשל מעל חום בינוני. להפחית מיץ תפוזים ל 1/2 כוס, על 10 דקות. מערבבים בכפית הנותרים רוזמרין, שימורי משמש, ו 1/4 כפית מלח. מבשלים עד סירופ מופחת בערך 1/3 כוס.
כאשר עוף מבושל, זיגוג מברשת על עוף. להגדיל את חום התנור כדי לצלות ולבשל רק עד זיגוג חום, 1 עד 2 דקות.
להעביר צלחת הגשה ולתת לנוח 15 דקות לפני ההגשה.
עבור סלט תרד: בקערה בינונית, להקציף חומץ, חרדל, ומלח. לאט לאט להקציף בשמן עד בשילוב. לזרוק תרד עם רוטב, גבינה כחולה, אגוזי מלך, ופרוסות תפוז. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.