אם יש לכם שיני שום, חצאי חזה עוף, חרדל קרקע אבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף מזוגג מייפל-חרדל, עוף מזוגג מייפל-חרדל, ו עוף מזוגג מייפל-חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
2
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
3
הוסף שמן; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
4
מפזרים עוף עם פלפל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
5
הוסף עוף למחבת; לטגן 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר עוף מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים מרק, סירופ, טימין, ושום למחבת; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים חומץ וחרדל; מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. להחזיר עוף למחבת, ותערובת חרדל כפית על עוף.
מרכיבים שתצטרך
9
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד העוף נעשה.
מרכיבים שתצטרך
10
הסר עוף מחבת; תן לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מניחים מחבת על חום בינוני; לבשל תערובת חרדל 2 דקות או עד הנוזל הוא מתקתק, ערבוב לעתים קרובות.