עוף מזוגג עם סלסה Jicama
עוף מזוגג עם סלסה Jicama עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו דבש, שמן canolan, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: צ'יפוטלה עוף עם סלסה מנגו ג' יקמה, עוף w / Cherry, Basil & Jicama סלסה-פחמימות נמוכות & ללא גלוטן, ו גריל לינק אפ ועוף בגריל עם Jicama & אורנג'סלסה {בגידה}.
הוראות
בכוס גדולה או צלחת אפייה קרמית, מועכים את הדבק achiote עם שום וג ' ינג ' ר. מערבבים את הקטשופ והדבש, ואז מוסיפים את מיץ התפוזים והכוסברה. שים בצד 1/2 כוס.
מוסיפים את חזה העוף למרינדה הנותרת, פונים למעיילם היטב. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
בינתיים, לחתוך את הטיפים של plantain. לעשות חתך רק דרך העור, ואז לקלף. באמצעות מנדולינה, דק לחתוך את הצמח לאורך.
במחבת nonstick גדול, לחמם את השמן עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, מטגנים את רצועות plantain על חום גבוה בינוני עד זהב פריך, 3 עד 4 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את רצועות plantain מגבות נייר, לתת שמן ככל האפשר לטפטף בחזרה למחבת.
מפזרים את רצועות הפלנטיין במלח.
להדליק גריל או לחמם מראש את המטגן.
הסר את העוף מן המרינדה ואת העונה עם מלח ופלפל. גריל או צלייה במשך כ 10 דקות, מפנה, עד השחמה ופשוט מבושל דרך.
מעבירים למגש ומכסים בנייר כסף. בסיר קטן, מערבבים את ציר העוף לתוך המרינדה 1/2 כוס שמורות ומרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת מעט, על 5 דקות.
מניחים את העוף על צלחות וכף סלסה Jicama לצד.
מקשטים עם plantain ומגישים עם הרוטב.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.