עוף מחבת פרמז'ן
עוף מחבת Parmigiana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו רוטב פסטה עגבניות, חצאי חזה עוף, גבינת מוצרלה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו עגבנייה לבבית מחבת עוף פרמז'ן, Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana, ו עוף פרמז'ן (מתכונים דומים).
הוראות
בין יריעות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, לשטח כל חזה עוף חצי עד עובי 1/4 אינץ'. בצלחת רדודה, מערבבים פירורי לחם וגבינת פרמזן. בצלחת רדודה נוספת, הביס ביצה. לטבול עוף לתוך ביצה, ואז מעיל עם תערובת פירורי לחם.
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני. מבשלים עוף בשמן 10 עד 15 דקות, הופך פעם אחת, עד שכבר לא ורוד במרכז.
יוצקים רוטב פסטה סביב עוף במחבת; חום עד חם.
מפזרים גבינת מוצרלה על עוף.