עוף מטוגן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים,אז נסו עוף מטוגן. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.15 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 78 גרם חלבון, 71 גרם שומן, ובסך הכל של 1300 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת בצל, עוף, אבקת שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. הציון הזה די טוב. נסו עוף אידיוט ג'מייקני, צמח מטוגן וקוקוס מקדמיה קינואה מטוגנת, עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם טעים מאוד ארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, ו עוף מטוגן בתנור - עוף מטוגן בתנור חריף בטוח ישמח את כל האורחים שלכם (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים מים קרים, על ידי ליטר, כדי לכסות את העוף על ידי 1 אינץ'.
מוסיפים 1 כף מלח לכל ליטר מים. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או לילה.
כשאתה מוכן לבישול, מערבבים את הקמח, אבקות השום והבצל, הפפריקה והקאיין בפלטה גדולה ורדודה עד לקבלת תערובת אחידה; מתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מערבבים יחד את החמאה והרוטב החם בפלטה גדולה ועמוקה אחרת או בקערה רחבה ורדודה; מתבלים במלח ופלפל.
מסננים את העוף במסננת ומייבשים אותו. לחפור את חתיכות כמה בכל פעם בתערובת הקמח. טובלים אותם בחלב החמאה ואז מגלגלים אותם שוב בקמח המתובל ליצירת קרום טוב.
שים את נתחי העוף על פיסת קלף או נייר שעווה, או על מגש נקי, בזמן שאתה מחמם את השמן.
יוצקים כ -3 סנטימטרים של שמן לסיר עמוק גדול; השמן לא אמור להגיע יותר מחצי הדרך במעלה דפנות הסיר.
שים את הסיר על אש בינונית - גבוהה ומחמם את השמן ל 375 מעלות צלזיוס על מדחום מטוגן עמוק. עובדים בקבוצות, מוסיפים את נתחי העוף לשמן החם, 3 או 4 בכל פעם ומטגנים, הופכים את הנתחים מדי פעם, עד להזהבה אחידה ומבושלים, כ -20 דקות.
מוציאים מהשמן בעזרת כף מחוררת ומעבירים למתלה לניקוז; חזור לבשל את החלקים הנותרים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ניתן לשלב את דרום עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו.
![תווים פרחוניים ופריחת תפוז, מתערבבים בניחוחות הדרים, אפרסק, יערה ומשמש בהיר על האף. על החיך תמצאו טעמים של אפרסק, משמש ופרי הדר. טעמים אלה משלבים לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.]()
תווים פרחוניים ופריחת תפוז, מתערבבים בניחוחות הדרים, אפרסק, יערה ומשמש בהיר על האף. על החיך תמצאו טעמים של אפרסק, משמש ופרי הדר. טעמים אלה משלבים לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.
Floral notes and orange blossoms, commingle with scents of citrus, peach, honeysuckle and light apricot on the nose. On the palate you will find flavors of peach, apricot and citrus. These flavors combine to produce an off-dry, yet well-balanced Riesling.