עוף מטוגן
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את עוף מטוגן. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 503 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -31 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 351 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם יש לכם אבקת שום, קיצור ירקות, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 73% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף ג'מייקני, פלנטיין מטוגן וקוקוס מקדמיה מטוגנת קינואה , Cook the Book: Chicken Kara-age, AKA Japanese Fried Chicken , ו- Cook the Book: Chicken Kara-age, AKA Japanese Fried Chicken .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים חתיכות עוף לתוך מיכל פלסטיק ומכסים בחלב. מכסים ומעבירים למקרר ל-12 עד 24 שעות.
ממיסים קיצור מספיק (על אש נמוכה) כדי להגיע רק 1/3 אינץ' במעלה הצד של מחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ' או מחבת כבדה. לאחר קיצור נוזלים להעלות את החום ל-325 מעלות F. אל תאפשר לשמן לעלות מעל 325 מעלות F.
שלבו מלח, פפריקה, אבקת שום ופלפל קאיין. מתבלים באופן חופשי את העוף בתערובת זו. חורצים את העוף בקמח ומנערים עודפים.
מניחים את צד העור כלפי מטה לתוך המחבת. שים ירכיים במרכז, וחזה ורגליים מסביב לקצה התבנית. השמן צריך להגיע למחצית התבנית. מבשלים את העוף עד להזהבה מכל צד, כ-10 עד 12 דקות לכל צד. חשוב מכך, הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות בדיוק סביב 180 מעלות. (היזהר לעקוב אחר טמפרטורת הקיצור כל כמה דקות.)
מסננים את העוף על רשת מעל תבנית. אל תנקז על ידי הנחת עוף ישירות על מגבות נייר או שקיות נייר חומות. אם אתם צריכים להחזיק את העוף לפני ההגשה, מכסים בנייר כסף בצורה רופפת אך הימנעו מלהחזיק בתנור חם, במיוחד אם מדובר בתנור גז.