עוף מטוגן בבירה
עוף צלוי בירה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך עוף, בייקון אפלווד, בירה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבירה הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת בירה אגוזים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. נסו עוף מטוגן בבירה, עוף מטוגן בבירה, ו עוף מטוגן בבירה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בתנור הולנדי, לבשל את הבייקון עד נחמד ופריך.
הסר את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז ולהתפורר כאשר מקורר.
ללטף את העוף יבש מתבלים מכל הצדדים עם מלח ופלפל. צרוב את העוף מכל הצדדים במחבת עם שומן בייקון שניתנו, עד מבחוץ הוא חום ופריך.
הסר את העוף לצלחת ולהוסיף את השומר למחבת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וקמח עד קרמל ועדין, כ -10 דקות.
להוסיף קצת מים אם השומר מתחיל לשרוף.
יוצקים את הבירה ולהביא אותו לרתיחה. נסטלה את העוף ואת כל מיצי מנוחה, השד בצד למטה, בשומר ובירה. מכסים ומעבירים את המחבת לתנור. צולים במשך 35 עד 45 דקות, הופכים את העוף לאחר 20 דקות.
הסר את המחבת מהתנור והניח על אש נמוכה.
הסר את חתיכות העוף לצלחת מנה מחוממת.
מוסיפים את החומץ לרוטב ומבשלים כדי להפחית עקביות עבה, על 5 דקות.
יוצקים את הרוטב על חתיכות העוף, למעלה עם בייקון מתפורר ומגישים מיד. אם אתה רוצה רוטב חלק יותר, פשוט לסנן את הרוטב אחרי זה יש מופחת.