עוף מטוגן במחבת
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. , שהוא מוצק. נסו אחד פאן שמנת עוף ואורז, גיליון פאן רוזמרין עוף, ו אחד פאן לימון עוף עם אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
במקום הראשון 5 מרכיבים בשקית ניילון גדולה כבדה חובה zip-top. לאטום את התיק, ולנער כדי להתמזג.
מפזרים מלח באופן שווה על פני עוף.
להוסיף עוף, חתיכה אחת בכל פעם, לשקית. שקית חותם, ולנער כדי מעיל עוף.
הסר עוף מהשקית, מתנער קמח עודף.
מניחים עוף על מדף קירור; מדף מקום במחבת ג ' לי רול. שמור ומקרר שנותר תערובת קמח בשקית. רופף לכסות עוף עם נייר שעווה; צמרמורת 1 1/2 שעות.
תנו לעוף לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. להחזיר עוף, 1 חתיכה בכל פעם, לתערובת קמח, רועד שקית עוף המעיל. להיפטר מתערובת קמח עודף.
מחממים שמן בוטנים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
תוסיף עוף למחבת. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 25 דקות או עד שנעשה, בזהירות פונה כל 5 דקות.
קו מדף קירור נקי עם מספר שכבות של מגבות נייר.
מסננים עוף על מגבות נייר; בואו לעמוד 5 דקות.
Shake עוף בשקית ניילון אטומה
הוסף מרכיבים נמדדים לשקית פלסטיק