עוף מטוגן בצלצלים, שום וחומץ בלסמי
עוף מטוגן בצלצלים, שום וחומץ בלסמי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1078 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 71 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בייקון, שום, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף מטוגן בצלצלים, שום וחומץ בלסמי, עוף מטוגן ביין אורז וחומץ בלסמי, ו צנוניות האביב מטוגנות בצלצלי שאלוט וחומץ (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת כבדה עמוקה 12 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד פריך, על 8 דקות.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר כדי לנקז ולהזמין שומן בייקון במחבת.
בעוד בייקון הוא בישול, לטפוח עוף יבש מתבלים עם מלח ופלפל. חום, מתחיל עם צד העור למטה, ב 2 קבוצות בשומן בייקון על חום גבוה בינוני, מפנה, על 8 דקות.
להעביר עוף כמו השחמה עם מלקחיים לצלחת ושופכים את כל אבל 2 כפות שומן ממחבת.
מוסיפים בצלצלים למחבת ומבשלים על חום נמוך בינוני, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד זהב רך וחיוור, על 10 דקות.
הסר את המכסה ומבשל שאלוט, ערבוב, עד זהב עמוק, על 10 דקות יותר.
מוסיפים שום ומים כוס 1 למחבת ומרתיחים, ערבוב, 1 דקה.
להחזיר עוף למחבת, הפיכת חתיכות מעיל, ולאחר מכן לארגן אותם הצדדים עור מעלה בעדינות ומבשלים, מכוסה, עד העוף מבושל דרך שום הוא רך, על 30 דקות.
מעבירים עוף עם מלקחיים למנה.
מוסיפים חומץ לרוטב ומרתיחים, חשופים, מועכים שום עם גב כף, עד מעט מעובה. רוטב העונה עם מלח ופלפל ושופכים על עוף, ואז מפזרים בייקון.