עוף מטוגן בשמן עמוק עם גריסי גבינת צ'דר
עוף מטוגן בשמן עמוק עם גריסי גבינת צ'דר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.1 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 612 קלוריות. אם יש לכם מלח ופלפל, חלב חמאה, חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי חמאה כמו קינוח. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל דרומי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הציון הזה די טוב. נסו כדורי בייקון ,עוף וגבינה מטוגנים בשמן עמוק, ביצה מטוגנת על גריסי צ'דר בייקון, ו גריסי שום צ'דר עם ביצים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
לעוף: מלאו מחבת גדולה עם תחתית כבדה עם מספיק שמן כדי להגיע 1/3 מהדרך במעלה הצדדים.
הקימו תחנת לחם על ידי הקצפה יחד של הביצים, חלב החמאה והרוטב החם בצלחת פאי 1 או בתבנית אפייה, ובחישה יחד של תערובת הדגי הדג ותיבול הקאג ' ון באחר. טובלים כל חזה עוף בתערובת הביצים, ואז לוחצים לתערובת הדגיגים, מוודאים שהוא מצופה לחלוטין. מניחים בצד בזמן שהשמן מתחמם.
כאשר השמן מגיע כ 365 מעלות פרנהייט, בזהירות במקום העוף לתוך השמן. מטגנים ב 2 מנות כך הסיר לא מקבל צפוף. מטגנים עד שזה עתה מבושל, 6 עד 8 דקות.
מוציאים מהשמן ומסננים על מגש מרופד במגבות נייר.
לגריסים: בסיר בינוני מחממים את החלב לרתיחה על אש בינונית.
מקציפים את הגריסים וממשיכים להקציף עד להסמכה.
מערבבים פנימה 1/2 כוס גבינה וממשיכים לערבב עד שהגבינה נמסה ומשולבת.
מסירים מהאש, מפזרים כל מנה עם 1 כף מהגבינה שנותרה ומגישים יחד עם העוף המטוגן.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור דרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פורג מרתפים קלאסיק ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג]()
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
# 31 יין הצופה העליון 100 של 2017 פורג מרתפים' היין החשוב ביותר שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח סנקלייק. התסיסה מתרחשת עם שמרים מקומיים בחביות צרפתיות ניטרליות (65%) והשאר בנירוסטה. עם רמת בשלות זו, התסיסה נמשכה בסוף האביב על מנת לסיים את יבש העצם.חבוש, לימון, שומר ולוחלהתערבב עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.