עוף מטוגן בתנור
עוף מטוגן בתנור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 407 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 73 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם קמח תירס, רוזמרין, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה די טוב. נסו עוף מטוגן בתנור - עוף מטוגן בתנור חריף בטוח ישמח את כל האורחים שלכם, עוף מטוגן בתנור, ו עוף מטוגן בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
מגרדים דק 1 כפית גרידת הלימון; מניחים בצד. סוחטים את מיץ הלימון לקערה בינונית.
מקציפים פנימה את החלב, הסוכר והקאיין עד להמסת הסוכר והקאיין.
מוסיפים את ענפי הרוזמרין והשום. פירסו כל נתח עוף מספר פעמים בעזרת מזלג, הוסיפו לתערובת החלב והפכו למעיל היטב. מכסים, ומשרים במקרר במשך 2 שעות.
בינתיים מחממים את התנור ל -300 מעלות צלזיוס.
הניחו את הלחם על תבנית אפייה בשכבה אחת.
אופים, הופכים כמה פעמים, עד שהלחם פריך ויבש, 45 דקות עד 1 שעה. מגניב לגמרי. שוברים לחתיכות גדולות ודופקים בקערה של מעבד מזון עד שהוא יוצר פירורים גסים.
העלו את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות פ.בכלי רדוד שלבו את פירורי הלחם עם ארוחת התירס, הפרמזן (אם משתמשים), הרוזמרין הקצוץ, גרידת 1 כפית שמורה, ותבלו במלח ופלפל. מרפדים נייר אפייה בנייר אלומיניום ומעליו רשת. מצפים את המתלה היטב בתרסיס בישול ללא מקל.
עבודה עם חתיכה אחת בכל פעם, להסיר את העוף מן המרינדה, ומאפשר עודף לטפטף. לוחצים לתערובת פירורי הלחם עד שהעוף מצופה היטב ומניחים על תבנית האפייה המוכנה. חזור על הפעולה עם שאר העוף והפירורים. ערפל את העוף בתרסיס בישול ללא מקל.
אופים עד שהעוף פריך ומדחום המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 160 מעלות פרנהייט, בערך 50 עד 55 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
קלוריות 181; סך שומן 3.5 גרם (שבת שומן 1 גרם, מונו שומן 1 גרם, פולי שומן 0.5 גרם); חלבון 9 גרם; פחמימות 29 גרם; סיבים 4 גרם; כולסטרול 1 מג; נתרן 506 מג
קלוריות 328; סך שומן 10 גרם (שבת שומן 3 גרם, מונו שומן 3 גרם, פולי שומן 2 גרם); חלבון 48 גרם;
פחמימות 10 גרם; סיבים 1 גרם; כולסטרול 186 מג; נתרן 330 מג
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פון הזוכה זכיות ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![פון זכייה זכיות ריזלינג]()
פון זכייה זכיות ריזלינג
אם אתה אוהב את 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח צד חיפוש עבור הלב שלך-תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזק יותר מ-14', הוא גם יבש ועשיר יותר. וזה כמו שצריך להיות; סכום המתיקות שהוא מכיל יעלה וירד עם מבנה היין של כל שנה, כי זה מה שעושים כורמים הגיוניים. האחרים פשוט הקימו נוסחה והיין "" מכיל-שי-גרם סוכר וזאט של זאט."לא זכיות ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש בהתגרות ומתוק בהתגרות, כך שתמשיך לשנות את דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא חכה, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.