קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

עוף מטוגן וארטישוקים

עוף מטוגן וארטישוקים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? עוף מטוגן וארטישוקים יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 598 קלוריות. גשו לסופר וקנו ירכיים עוף עור, חומץ, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוף מטוגן עם ארטישוק ואפונה, עוף מטוגן יווני ארטישוק, ו עוף מטוגן עם ארטישוק וזיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ ולהשליך שומן מן הירכיים.
2
קוצצים בצל. יש לשטוף פטריות לקצץ קצוות גזע דהוי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
שים עוף במחבת nonstick 11-12 אינץ ' על חום גבוה. חתיכות חומות קלות, מפנה לפי הצורך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר עוף מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים בצל, פטריות, ומרק 1/2 כוס למחבת. מערבבים כדי חתיכות משחי חינם, לכסות, ומבשלים 5 דקות, ולאחר מכן לחשוף ומערבבים לעתים קרובות עד פטריות הם השחמה קלות, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מן החום ומערבבים בחומץ, רסק עגבניות, טימין, מרק שנותר. ואז להחזיר עוף ומיצים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בינתיים, עם סכין חדה, לחתוך ולהשליך העליון 1/3 של כל ארטישוק וקצוות צבע לקצץ של גבעולים. להיפרד ולהשליך עלים למטה אל הפנימי הרך, הירוק חיוור אלה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
חותכים ארטישוק רבעים אנכית. עם סכין, לחתוך משנקים מטושטשים מן לבבות ארטישוק ולשלוף את העלים הזעירים עם טיפים קוצניים. לטבול ארטישוק רבעים על 2 ליטרים מים מעורבב עם חומץ 2 כפות (כך ארטישוק יהיה להכהות פחות). ארטישוק סוויש לשטוף, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
להניח ארטישוקים על גבי עוף, מחבת כיסוי, ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים עד עוף ארטישוק רך כאשר פירסינג, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מפזרים פטרוזיליה על תערובת עוף, ואז כף על צלחות העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר