עוף מטוגן חמאה בלילה
עוף מטוגן חמאה בלילה הוא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 45 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל 689 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם פפריקה, חלב חמאה, עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 12 שעות ו -30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: וופלים של חלב חמאה עם מכרזי עוף מטוגנים, עוף מטוגן חמאה, ו עוף מטוגן חמאה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
משרים את העוף בתערובת של חלב החמאה, רוטב הפלפל וכפית 1 מהמלח בקערת זכוכית גדולה.
הניחו לשבת 8 שעות או לילה במקרר, והפכו את נתחי העוף לפחות פעם אחת. לאחר שמוכן לבישול מוציאים את העוף מהמקרר.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מוציאים את העוף מהחלב וממלאים את הנוזלים העודפים במגבות נייר.
מערבבים את הקמח, הנותרים 1 כפית מלח, פירורי לחם, שום מגורען, פפריקה ופלפל שחור בקערה גדולה. במחבת גדולה מחממים 1 אינץ ' שמן על אש בינונית-גבוהה. עובדים בקבוצות, זורקים את העוף לקמח, מוודאים שהעוף מצופה ויבש לחלוטין. מטגנים את העוף 3 דקות מכל צד. לאחר מכן העבירו כל נתח עוף לתבנית מרופדת במתלה קירור ואפו עד שהטמפרטורה הפנימית היא 170 מעלות צלזיוס, כ -15 דקות נוספות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
עוף מטוגן עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. אתה יכול לנסות את דוקטור תניש גראצ ' ר הימלרייך ספאטלס ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![דוקטור תניש גראצ ' ר הימלרייך ספאטלס ריזלינג]()
דוקטור תניש גראצ ' ר הימלרייך ספאטלס ריזלינג
גראץ ' הוא כפר גידול יין מצוין בלב המוזל התיכון. המדרונות התלולים של כרם גראצ ' ר הימלרייך פונים לדרום-מערב. הם נטועים אך ורק עם ריזלינג.האף מציג איכות פרחונית מתוקה של פלומריה, אפרסק טרי עם נגיעה של אופי בנזין הנפוץ ביינות גרמניים. לעתים קרובות ככל שיש ליין גרמני יותר גיל, כך אופי הבנזין חזק יותר. אין שום דבר רע ביינות עם הארומה הזו. הבציר הזה משנת 2003, מראה רק ניחוח בנזין קל – בינוני. חיך הימלרייך ספסטלטלס שופע אופי הוא שילוב נפלא של אפרסק, דבש ומנגו. המשקל הבינוני משתלב בצורה מפתה עם החומציות הכבולה דק.