עוף מטוגן, חמאת דבש, וכריכי ביסקוויט
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם פלפל קאיין, פפריקה, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כריכי ביסקוויט עוף מטוגן עם חמאת דבש Sriracha, מחווני ביסקוויט עוף עם חמאת דבש צ'יפוטלה, ו עוף מטוגן עטוף בביסקוויט (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הביסקוויטים: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-425 ° F. קו אפייה מעוטר בנייר קלף.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סוכר, מלח, וסודה לשתייה בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים חמאה מקוררת לקערה, ובאמצעות שני סכיני ארוחת ערב, חותכים למרכיבים יבשים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. לחלופין, לזרוק פרוסת חמאה בתערובת קמח ולחץ במהירות, פרוסה אחת בכל פעם, בין האגודל והאצבע.
הוסף 1 1/2 כוסות חלב חמאה ומערבבים עם כף עץ או מרית גומי חסון רק עד בשילוב. אם התערובת נראית יבשה, להוסיף עוד חלב חמאה, 1 כף בכל פעם עד הבצק הוא מלוכד.
קמח קל משטח עבודה נקי ויבש. להפוך את הבצק על פני השטח מוכן ללוש בעדינות רק עד שהוא מגיע יחד, לא יותר מ 4 פעמים. לטפוח בצק החוצה לתוך מלבן 10 אינץ ' לקפל לתוך שלישים. חזור על הנוהל פעמיים נוספות, ולאחר מכן, לטפוח למעגל עבה 1 אינץ'.
קמח חותך ביסקוויט ולחסום-לא לסובב - 6 ביסקוויטים. סדר אותם על 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה מוכנה.
אופים ביסקוויטים עד הזהב, 12 עד 15 דקות.
שמן חום בתנור הולנדי או מחבת גדולה עם צדדים גבוהים עד 350 ° F. עם סכין חיתוך חד לתוך העוף עד שאתה מכה עצם. בזהירות לחתוך סביב העצמות; להסיר ולהשליך.
מערבבים חלב חמאה, מלח, גרידת לימון ומיץ לימון בקערה בינונית.
לטאטא יחד קמח, אבקת שום, אבקת בצל, פלפל, פפריקה, טימין, קאיין בצלחת גדולה.
חתיכה אחת בכל פעם, לטבול עוף בחמאה, ואז לדלות בקמח. לנער את עודף, ולאחר מכן להעביר חתיכות עוף מצופה קמח לצלחת גדולה שנייה. לבשל עוף בשתי קבוצות, מפנה מדי פעם, עד זהב פריך ועמוק מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם לפחות 165 ° F, על 8 דקות.
להעביר חתיכות מטוגנות לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
עבור חמאת דבש והרכבה: מערבבים חמאה, דבש, ומלח בקערה קטנה עם מזלג עד חלקה בשילוב.
חותכים ביסקוויטים לשניים ומפיצים את שני החצאים בחמאת דבש.
מניחים 1 חתיכת עוף על 6 חצאים, ולאחר מכן עם 5 שבבי חמוצים וחולצות ביסקוויט.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות וון זכייה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.