קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

עוף מטוגן ללא גלוטן

עוף מטוגן ללא גלוטן
עוף מטוגן ללא גלוטן עשוי להיות בדיוק המתכון הדרומי שאתה מחפש. בבמנה עיקרית זו יש 1048 קלוריות, 51 גרם חלבון ו-30 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. תמורת $2.64 למנה, מתכון זה מכסה 41% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב חמאה, קמח אורז, מלח כשר ופלפל קצוץ ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מצטיין של 92%. מתכונים דומים: עוף דרומי מטוגן ללא גלוטן, סטייק עוף ללא גלוטן ורצועות עוף מטוגן ללא גלוטן.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הניחו פיסת נייר פרגמנט על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מקציפים יחד את החמאה, הפפריקה, כוח השום ואבקת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מוסיפים קורט מלח ופלפל ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1
טורפים יחד קורט של מלח ופלפל, תערובת קמח ופפריקה מעושנת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
תערובת קמחתערובת קמח
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
טובלים את העוף: מניחים מחבת גדולה מברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה. כשהמחבת מתחממת, מסדרים את העוף, קערת הבלילה והקמח המתובל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את השמן למחבת החמה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
טיגון העוף: כשהשמן הגיע ל-375 מעלות צלזיוס, טובלים חתיכת עוף בבלילה. מנערים את כל הנוזלים העודפים. טובלים את העוף בקמח ומצפים אותו כולו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מניחים את העוף בשמן החם. חוזרים על הפעולה עם כל נתחי העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
לא להעמיס את המחבת. אתה תמיד יכול לעשות זאת בשתי קבוצות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הופכים את נתחי העוף כשהתחתיות שחומות יפה. כאשר שני הצדדים שחומים, שים את נתחי העוף על תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מסיימים את העוף: כשכל העוף הושחם והונח על תבנית האפייה, הכניסו את תבנית האפייה לתנור. מבשלים את העוף עד שהרגליים הגיעו לטמפרטורה פנימית של 185 מעלות פרנהייט והחזה בגודל 155 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
יוצקים את כל הקמחים למיכל גדול. (בחנויות לציוד למסעדות מוכרים מיכלי פלסטיק גדולים שמתאימים היטב למטרה זו. אפשר גם להשתמש בצנצנת זכוכית גדולה.) לנער ולנער ולנער חזק יותר עד שכל הקמחים הפכו לצבע אחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור עוף מטוגן. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.