עוף מטוגן נאגטס סטייק עם בירה ורוטב בורבון
עוף מטוגן נאגטס סטייק עם בירה ורוטב בורבון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חלב, בורבון, שמן בוטנים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, עוף מטוגן סטייק ורוטב, ו עוף מטוגן סטייק עם רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 175 ° F. מתבלים את הסטייק מכל הצדדים במלח ופלפל שחור ומניחים בצד. בצלחת רדודה, לשלב את הביצים וחלב 1/2 כוס. בצלחת רדוד אחר, לשלב את הקמח, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, קאיין. עבודה בקבוצות, לדלות את הבשר בתערובת הקמח, ואז בתערובת הביצה, ושוב לתוך תערובת הקמח, רועד את כל עודף קמח או ביצה לשטוף.
להניח את חתיכות הבשר המצופות על מתלה תיל. שמור כל קמח נוסף לשימוש בעיבוי הרוטב.
הוסף מספיק שמן רק כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת ברזל יצוק גדול, תנור הולנדי, או ווק שטוח תחתית על ידי 1/2 אינץ'.
מחממים את השמן על חום בינוני עד מנצנץ. בזהירות להוסיף רק מספיק מצופה סטייק לעשות שכבה אחת בתחתית המחבת. מבשלים עד חום זהוב פריך מכל הצדדים, על 1 עד 2 דקות לכל צד.
מעבירים את הסטייקים המטוגנים למגש נייר מצופה במגבת ומתבלים מיד במלח. חזור עד שכל הסטייק מבושל. תתחמם בתנור בזמן שאתה מכין את הרוטב.
יוצקים את כל השומן מהמחבת לתוך מיכל חסין חום. להחזיר 1 כף של השומן למחבת ולהפחית את החום נמוך.
הוסף 1 כף של הקמח השמור למחבת ולטפטף לשלב. מערבבים את הוויסקי, בירה, הנותרים 1 כוס חלב, טימין ולהגדיל את החום גבוה. המשך לטאטא עד שהרוטב מגיע לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל עד הרוטב מתעבה, על 5 דקות יותר. אם הרוטב אינו עבה מספיק לטעמך, אתה יכול לטאטא יותר קמח במידת הצורך. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל נוספים ומעבירים למנה קטנה.
מגישים את הרוטב לצד נאגטס סטייק עוף מטוגן.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.