עוף מטוגן סטייק II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף מטוגן סטייק II. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 85 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 920 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם אידית חלב, קמח, פלפל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 84%. נסו סטייק עוף מטוגן, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק עוף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החלב, רוטב פלפל חריף ומלח בקערה בינונית. מדוד כוס קמח אחת לתוך קערה בינונית שנייה. בקערה בינונית שלישית, לשלב את הקמח שנותר, פפריקה, אבקת שום, מלח ופלפל שחור טחון.
ראשית מעיל את הסטייק בקמח לא מלוח, ולאחר מכן לטבול בתערובת החלב, ולבסוף מעיל בשר בקמח המנוסה. חזור לפי הצורך אם יש יותר מפיסת בשר אחת.
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום גבוה בינוני. מטגנים את הבשר המצופה בשמן במשך 3 דקות לכל צד, או עד חום זהוב.
מסננים בשר על מגבות נייר. (הערה: ודא השמן מחומם לחלוטין לפני טיגון עמוק.)
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ארבעה בריקס יקב פאסו רובלס Sangiovese, מונית, מרלו "Scosso" תערובת. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.