עוף מטוגן סטייק ורוטב
עוף מטוגן סטייק ורוטב יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 54 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 713 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור יום ולנטין. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם קמח, חלב, רוטב חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוף מטוגן סטייק עם רוטב, עוף מטוגן סטייק עם רוטב, ו עוף מטוגן סטייק ורוטב.
הוראות
במנה שטוחה בינונית מוסיפים את הקמח, אבקת שום, אבקת בצל, מלח כשר ופלפל, לפי הטעם, ומשלבים היטב. בצלחת שטוחה אחרת מערבבים יחד את הביצים, חלב חמאה ורוטב חם, לפי הטעם, ומתבלים היטב עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
חותכים בשר לפרוסות עבות 4 (1/2 אינץ') ואז מכים החוצה באמצעות השיניים בצד של פטיש בשר. זה מרכך את הבשר. לדלות כל פיסת בשר בקמח המנוסה, ואז בחמאה מתובלת ובחזרה לתוך הקמח, המאפשר עודף לטפטף. לצאת על מתלה מצויד מעל תבנית אפייה ולאפשר לנוח במקרר במשך 20 עד 25 דקות לפני הבישול.
מוסיפים כ 2 אינץ ' שמן צמחי למחבת ברזל יצוק גדול וחום על חום בינוני גבוה ל 365 מעלות F. פעם מחומם ועובד בקבוצות, ומטגנים סטייקים 2 עד 3 בכל פעם עד חום זהוב, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
הסר סטייקים ולנקז על מגבות נייר.
בזהירות להסיר כמה שומן מן מחבת ברזל יצוק, הזמנת 1/4 כוס. עם המחבת מעל חום בינוני, מפזרים 3 כפות של קמח לטאטא לעשות רביכה, מגרד את כל חתיכות חומות על החלק התחתון של המחבת. לאחר הקמח כבר משולב באופן מלא לאט להוסיף את חלב החמאה ואת החלב ולהמשיך לטאטא עד הרוטב הוא נחמד ועבה. מתבלים היטב עם מלח והרבה פלפל שחור טחון, ואז מקציפים ברוטב חם, לפי הטעם.
מניחים את הסטייקים על מגש הגשה, למעלה עם רוטב ומגישים