עוף מטוגן עם אספרגוס לבן ומורל סאוט עם קרם פרש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף מטוגן עם אספרגוס לבן ו Sauté מורל עם קרם Fraîche. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון דל פחמימות, יש 490 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך עלי דפנה, מורל, אספרגוס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוף מטוגן עם אספרגוס לבן ומורל סאוט עם קרם פרש, אספרגוס, יין לבן וcrème Fraîche Linguini, ו פטריות מורל ואספרגוס מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק חתיכות עוף עם קליפה, טימין, ופטרוזיליה קצוצה בקערה גדולה. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
בואו חתיכות עוף לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
מפזרים מלח ופלפל; לתת לעמוד 15 דקות יותר.
מחממים תנור ל 163°. להמיס 2 כפות חמאה עם שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. עבודה ב 2 קבוצות, להוסיף חתיכות עוף, צד העור למטה; לבשל עד חום עמוק, על 5 דקות. הפוך עוף מעל; להפחית את החום בינוני לבשל 2 דקות. מסדרים בשכבה אחת בסיר ovenproof גדול.
יוצקים את כל אבל 4 כפות טפטוף ממחבת.
מוסיפים בצל, כרישה, מורלים, ועלי דפנה למחבת; מטגנים על חום בינוני עד שהירקות זהובים, כ -7 דקות.
מוסיפים יין ושרי; מגבירים את החום לגובה ומרתיחים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, בערך 2 דקות.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה.
יוצקים ירקות על עוף. מכסים את הסיר בניילון נצמד, ואז בנייר כסף.
אופים עד העוף הוא מאוד רך, על 1 1/2 שעות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F.
מעבירים חתיכות עוף לתבנית אפייה מעוטרת; צולים בתנור עד חום, כ -15 דקות.
בינתיים, מסננים תערובת ירקות מרק לתוך סיר בינוני. לחץ על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר. מרתיחים נוזל עד מופחת 3 כוסות, על 15 דקות.
להקציף הנותרים 2 כפות חמאה. מתבלים במלח ופלפל.
לארגן עוף על מגש גדול. כפית מיצים מופחתים מעל. מסדרים אספרגוס לבן, מורל, כרישה מעל ומסביב עוף. מעל כל רגל עוף עם מנה של קרם פרש ומגישים.