עוף מטוגן עם תפוחים ומרווה
עוף מטוגן עם תפוחים ומרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 618 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 70 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: עוף סיידר מטוגן עם תפוחים, בייקון ומרווה, עוף עם תפוחים ומרווה, ו עוף עם תפוחים ומרווה.
הוראות
לטפוח עוף יבש ומפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן, אז עוף חום היטב, החל עם צד העור למטה ומתהפך פעם אחת, 10 עד 12 דקות בסך הכל.
העברת עוף לצלחת ושופכים את כל אבל 1 כף שומן ממחבת.
מוסיפים חמאה, סוכר חום, תפוחים, ושאלוט לשומן במחבת ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים הם השחמה, כ 5 דקות.
מוסיפים מרק, חומץ, מרווה ומחבת deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, 1 דקה. להחזיר עוף, עור הצדדים למעלה, למחבת יחד עם כל מיצים שנצברו על הצלחת. להפחית חום ומבשל, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, עד עוף מבושל דרך רוטב הוא מופחת מעט, 20 עד 25 דקות.