קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוף מטוגן קלוי איטי

עוף מטוגן קלוי איטי
המתכון איטי קלוי עוף מטוגן מוכן בערך 2 שעות ו 25 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל דרומי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 17 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 430 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם תבלין קייג'ון, עוף, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 25%, המנה הזו די גרועה. נסו סטייק פורטרהאוס צלוי איטי ומטוגן פעמיים, בישול איטי עוף צלוי שלם, ו עוף צלוי לבישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 175 מעלות פ. לקמח המתובל: בקערה מערבבים היטב את הקמח, תבלין הקג ' ון והמלח. לעוף: זורקים את העוף עם המלח, הפלפל ו 1/2 כוס שמן צמחי ומניחים על נייר אפייה על תבנית עם נייר אפייה. בישול איטי בתנור עד הטמפרטורה הפנימית על מדחום בשר מיידי לקרוא מגיע 165 מעלות פרנהייט, כ 2 שעות (לא נותנים מדחום לגעת העצם). ואז מוציאים את העוף ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מחממים טיגון עמוק עם 8 כוסות השמן הנותרות ל -400 מעלות צלזיוס.זורקים את העוף המקורר עם הקמח המתובל ומטגנים פלאש, בקבוצות במידת הצורך, בטיגון, מבשלים עד שהעור צ ' יפס, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ ' יפסצ ' יפס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מגישים.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מקסימין גרונהאוס הרנברג ריזלינג ספטלזה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
מקסימין גרונהאוס הרנברג ריזלינג ספטלזה
מקסימין גרונהאוס הרנברג ריזלינג ספטלזה
הרנברג ספאטלזה הוא תמיד היין המבריק ביותר בגרונהאוס, שכן קרקעות הצפחה האדומות של הכרמים הופכות את ריזלינג החומצה השופעת והנמוכה מעט יותר, שאחיו הגדול אבסטברג. ספאטלס מתוק עם ניחוחות נפץ וטעמים של תפוחים טעימים אדומים, אפרסקים צהובים, תות / ריבס ומינרלים מלוחים. בעל גוף מלא לריזלינג, מגישים עם חזיר אפוי בווירג ' יניה, קארי טלה חריף או סתם שניצל יגר מסורתי.