עוף מטוגן תאילנדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל עוף מטוגן תאילנדי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1023 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 61 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מקלות עוף, ביצים, פירורי לחם panko, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוף מטוגן תאילנדי, עוף מטוגן תאילנדי, ו עוף מטוגן בשמן עמוק תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד את חרדל הדבש, רוטב צ ' ילי, ביצים ומלח ים בקערה.
מניחים את מקלות העוף בשקית פלסטיק גדולה, sealable; יוצקים את המרינדה על העוף ולאטום את התיק. אפשר לצנן במקרר לפחות 4 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את פירורי הלחם בתחתית צלחת רחבה; לדלות את העוף במרינדה בפירורי הלחם למעיל.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה ועמוקה על חום בינוני-גבוה. בעדינות לשכב את העוף בפירורי לחם לתוך השמן החם עד חום זהוב, 5 עד 7 דקות, מפנה פעם אחת אם יש צורך לקבל אפילו צביעה; להעביר גיליון אפייה.
מבשלים את רגלי העוף בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד על העצם והמיצים לרוץ ברור, כ -30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).