קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

עוף מטוגן תפוח נקניקיות וכרוב

עוף מטוגן תפוח נקניקיות וכרוב
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן ? נקניקיות וכרוב עוף תפוחים צלויים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 423 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . 68 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 74% . הציון הזה די טוב. כרוב קלוע עם נקניקיות , נקניקיות עם כרוב קלוע וקימל , פיקת בקר קלועה ונקניקיות עם תפוחי אדמה וכרוב דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מערבבים חמאה ושמן זית בתנור הולנדי בחום בינוני; מוסיפים נקניקיות ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד כרוב ירוק מגורר דק1 1/2 פאונד כרוב ירוק מגורר דק
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מערבבים בצל, קורט מלח וקורט פלפל עם הנקניקיות. מבשלים ומערבבים עד שהבצל מעט שקוף ומקורמל, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מערבבים שום לתערובת נקניקיות; מבשלים ומערבבים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
4
יוצקים סיידר תפוחים לתערובת נקניקיות; מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומערבבים פנימה תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
יוצקים כרוב מעל תערובת הנקניקיות ומנמיכים את האש לבינוני-נמוך. מכסים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
מוציאים נקניקיות ותפוחי אדמה מהתנור ההולנדי ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
מגבירים את האש לגבוהה, מבשלים את הנוזל עד שהוא סמיך ומצמצם בחצי, כ-5 דקות.
8
מחזירים את תפוחי האדמה והנקניקיות לתנור ההולנדי ומסירים מהאש. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
9
מקשטים בחרדל ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר